Algemene voorwaarden – Hoe betalen en enkele afspraken

Onderaan deze pagina vind je de meest recente prijzen van alle activiteiten van Eden. Desondanks dat wij de grootste zorg besteden aan het up to date houden van de website en de informatie hierop vermeld, zijn wij niet verantwoordelijk voor wijzigingen en typfouten van de afgebeelde prijzen en informatie op edencentrum.com. Bij onduidelijkheid mag je altijd meer informatie aanvragen via onderstaand contactformulier.

Rekeningnummer Marianne Mox en Eden Centrum: BE90 523-0804960-32 BIC: TRIOBEBB (Ninoofsesteenweg 53, 1670 Pepingen, België)

Voor een goede samenwerking willen we graag de volgende afspraken duidelijk maken:

 • De derdebetalersregeling is van toepassing voor de verleende zorg in de zwangerschap, de bevalling en na de bevalling: minimum 5 mutualiteitsklevertjes voorzien.
 • Verplaatsingsonkosten tijdens de nazorg: contante betaling.
 • Groepsactiviteiten en onkostenvergoedingen: betaling via overschrijving + correcte mededeling.
 • Bij overschrijving gelieve de correcte mededeling niet te vergeten.
 • Remgelden en bewijzen van onkostenvergoeding kunnen ingediend worden bij de eventuele hospitalisatieverzekering. Terugbetaling is afhankelijk van het type en de uitgebreidheid van de verzekering.
 • Indien u in deze zwangerschap of na deze bevalling al eerder zorg hebt ontvangen van een andere vroedvrouw buiten onze praktijk, vernemen wij dit graag. Dit om het dubbel gebruik van bepaalde nomenclatuurnummers en aldus een weigering van terugbetaling door de mutualiteit te vermijden.

Betaling prenatale informatiereeks en prenatale lessen in water

(prenatale informatiereeks, prenatale lessen in water en babymassage)

 • Je hebt geen attest nodig van de gynaecoloog om deel te nemen aan deze activiteiten
 • Te betalen 3 weken voor de aanvang van de reeks ter bevestiging van inschrijving; indien niet tijdig betaald kan de plaats aan iemand anders toegewezen worden
 • Annulatie zonder kosten ten laatste 3 weken voor de aanvang van de reeks
 • Annulatie tijdens de laatste 3 weken voor de aanvang van de reeks of in de loop van de reeks:

Met doktersattest: Terugbetaling van het remgeld.

Zonder doktersattest: Geen terugbetaling van het remgeld. Bijkomende betaling van het bedrag dat normaal via derdebetalersregeling door ons zou gedeclareerd worden aan de mutualiteit. Er wordt een betalingsbewijs van dervingskosten opgemaakt.

Wij voorzien bewust voldoende tijd per afspraak en engageren ons om de wettelijke tijden te voorzien. Gelieve de gemaakte afspraken na te komen. Annulatie van een afspraak dient minstens 24u op voorhand telefonisch doorgegeven te worden. Verzuimde afspraken of annulatie binnen de 24u voor de afspraak, kunnen aanleiding geven tot het aanrekenen van dervingskosten. Deze zijn gelijk aan de vergoeding van de desbetreffende afspraak. (Artikel 77 van de Code Geneeskundige Plichtenleer)

Betaling babymassage

Te betalen 3 weken voor de aanvang van de reeks babymassage, ter bevestiging van inschrijving; indien niet tijdig betaald kan de plaats aan iemand anders toegewezen worden

 • Annulatie zonder kosten ten laatste 3 weken voor de aanvang van de reeks
 • Annulatie tijdens de laatste 3 weken voor de aanvang van de reeks of in de loop van de reeks:

Met doktersattest 50% terugbetaling van het inschrijvingsgeld

Zonder doktersattest: Geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Er wordt een betalingsbewijs van dervingskosten opgemaakt.

Up to date prijzen van de activiteiten

Gezondheid

Welzijn

Geboorte & Zwangerschap

Huurprijs Huur Extra dag prijs
Ovaal bad  (met zitje) € 150 5 weken € 5,50
Persoonlijk zeil € 15,00 n.v.t.
Waarborg € 100,00 Terugbetaald na controle op het einde van de huur
Baarkruk € 35,00 5 weken € 2,50

Indien er geen prijzen staan bij de activiteiten, is hiervoor voorlopig niets gepland. Je kan bij interesse altijd een mailtje sturen via het contactformulier.