Workshop «Gezondheid van de borsten»

Workshop Gezondheid van de borsten»eden Centrum voor geboorte, gezondheid en welzijn© wikimedia

In het kader van een programma: “Je gezondheid in handen nemen”

We leven elke dag met onze borsten. Volgens de perioden in ons leven, de vorm van ons lichaam, de signalen van onze omgeving, komen we er soms toe onze borsten te vergeten of ze zelfs beangstigend of hinderlijk te vinden, in het bijzonder als men ons over schoonheidsnormen of gevaarlijke aandoeningen spreekt.

Gelukkig zijn ze ook en blijven ze bron van vreugde, plezier en mysterie. Wij nodigen u uit om al deze facetten te exploreren, via een originele methode, met ludieke momenten, het ontdekken van gezondheidspraktijken, en uitwisselingen van ervaringen en informatie.

Programma

  • Leren met andere vrouwen, naar elkaar te luisteren, elkaar te steunen, naar waarde te schatten, ervaringen en kennis uit te wisselen, en banden van solidariteit te creëren.
  • Samen aan een programma werken voor de gezondheid van de borsten, hetwelk toestaat de immuniteit te verhogen (voeding, levensstijl, relaxatie, visualisatie, automassage, complementaire remedies,…)
  • De structuur, werking, evolutie van de borsten doorheen de verschillende levensfasen beter begrijpen.
  • Partner van de geneesheer worden en dit in dialoog voor wat betreft alle vragen ivm gezondheid en in het bijzonder rond gezondheid van de borsten en de onderzoeken die hij hieromtrent voorstelt.

Spreker

Marianne Mox, vroedvrouw-lactatiedeskundige

Agenda 2016

Voorlopig zijn hier geen activiteiten gepland. Bij interesse neem contact op via deze pagina.

Inschrijving

Via de contactpagina.

Kostprijs

Deelnameprijs 30€ voor de volledige reeks (2 avonden)

Workshop Gezondheid van de borsten actie eden Centrum voor geboorte, gezondheid en welzijn© breasthealthfoundation

Bewaren